Javascript must be enabled for the correct page display

Items where Subject is "Vlees"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: subjects | Creators | Item Type
Jump to: A | C | D | E | F | G | H | K | L | M | P | S | V | W
Number of items: 21.

A

Atkins, P.J. The Glasgow case : meat, disease and regulation, 1889-1924. , 2004.

C

Capie, Forrest and Perren, Richard The British market for meat, 1850-1914. , 1980.

D

Dijk, G. van and Klep, L. and Helmer, Paul and Helmer, Guus Ik roep hier dat we paars vlees moeten maken : gebroeders Helmer nemen afscheid van Dumeco. , 2000.

E

Evans, Simon M. Canadian beef for Victorian Britain. , 1979.

F

Fearne, Andrew Building partnerships in the meat supply chain : the case of the UK beef industry. Report . The Hague : Agricultural Economics Research Institute (LEI). ISBN 9052425086 , 1999

G

Gerhard, Hans-Jürgen and Kaufhold, Karl Heinrich and Fricke-Drewitz, D. Preise im vor- und frühindustriellen Deutschland. Göttinger Beiträge zur Wirtschafts- und Sozialgeschichte . Göttingen : Schwartz. ISBN 3509015312 , 1990

H

Huttmann, John P. British meat imports in the free trade era. , 1978.

K

Koolmees, P.A. Opvattingen over vleeskeuring omstreeks het begin van de negentiende eeuw. , 1990.

Koolmees, P.A. Vleeskeuring en openbare slachthuizen in Nederland 1875-1985. Utrecht : Stichting Histosearch. ISBN 9072105036 , 1991

Koolmees, Petrus Adrianus Vleeskeuring en slachthuizen in Nederland in de negentiende eeuw. VVDO-rapport . Utrecht : Vakgroep Voedingsmiddelen van Dierlijke Oorsprong, Faculteit Diergeneeskunde, Rijksuniv. te Utrecht. , 1989

L

Langenhuyzen, T. Saal van Zwanenberg (1889-1974) : industrieel. , 1994.

Langenhuyzen, T. Van concurrentie naar eenheid : aspecten van de geschiedenis van Hartog's en Zwanenberg's Fabrieken en de Unilever Vleesgroep Nederland te Oss. [Oss : Unilever Vleesgroep Nederland]. ISBN 9090022430 , 1988

Lauwerier, Roel C.G.M. and Laarman, Frits J. Slachtafval en haute cuisine : bot uit een beerput van het kasteel van Valkenisse (begin 15de eeuw). , 1996.

M

Muldrew, Craig The importance of the food trade in urban credit networks in early modern England: the example of King's Lynn. , 2012.

P

Perren, Richard Farmers an consumers under strain : allied meat supplies in the firtst World War. , 2005.

Perren, Richard The meat trade in Britain : 1840-1914. Studies in economic history . London [etc.] : Routledge and Kegan Paul. ISBN 0710088418 , 1978

S

Sambeek, Paul van and Bruyns, Ine Vlees op de korrel : pleidooi voor een duurzame produktie en consumptie van vlees en zuivel. Amsterdam : Vereniging Milieudefensie. , 1994

Schönwetter, Ton Handelsman in vee en vlees : de belevenissen van Louis de Wijze. Den Haag : SDU. ISBN 9012087457 , 1999

V

Vaart, Wim van der Slager : een oeroud, zich steeds vernieuwend ambacht. Arnhem : Elsevier Bedrijfsinformatie. ISBN 9054390565 , 1997

Verviers, Emile Vleeschduurte en vleeschpolitiek. Leiden : Futura. , 1913

W

Wennekes, W. 'Het varken is een wonder van onbegrensde mogelijkheden' : deel vijf in de serie 'Erflaters van de Nederlandse economie': Saal van Zwanenberg (1889-1974). , 1991.

This list was generated on Sat May 18 07:42:35 2024 CEST.