Items where Subject is "Vlees"
Up a level |
A
Atkins, P.J. The Glasgow case : meat, disease and regulation, 1889-1924. , 2004.
C
Capie, Forrest and Perren, Richard The British market for meat, 1850-1914. , 1980.
D
Dijk, G. van and Klep, L. and Helmer, Paul and Helmer, Guus Ik roep hier dat we paars vlees moeten maken : gebroeders Helmer nemen afscheid van Dumeco. , 2000.
E
Evans, Simon M. Canadian beef for Victorian Britain. , 1979.
F
Fearne, Andrew Building partnerships in the meat supply chain : the case of the UK beef industry. Report . The Hague : Agricultural Economics Research Institute (LEI). ISBN 9052425086 , 1999
G
Gerhard, Hans-Jürgen and Kaufhold, Karl Heinrich and Fricke-Drewitz, D. Preise im vor- und frühindustriellen Deutschland. Göttinger Beiträge zur Wirtschafts- und Sozialgeschichte . Göttingen : Schwartz. ISBN 3509015312 , 1990
H
Huttmann, John P. British meat imports in the free trade era. , 1978.
K
Koolmees, P.A. Opvattingen over vleeskeuring omstreeks het begin van de negentiende eeuw. , 1990.
Koolmees, P.A. Vleeskeuring en openbare slachthuizen in Nederland 1875-1985. Utrecht : Stichting Histosearch. ISBN 9072105036 , 1991
Koolmees, Petrus Adrianus Vleeskeuring en slachthuizen in Nederland in de negentiende eeuw. VVDO-rapport . Utrecht : Vakgroep Voedingsmiddelen van Dierlijke Oorsprong, Faculteit Diergeneeskunde, Rijksuniv. te Utrecht. , 1989
L
Langenhuyzen, T. Saal van Zwanenberg (1889-1974) : industrieel. , 1994.
Langenhuyzen, T. Van concurrentie naar eenheid : aspecten van de geschiedenis van Hartog's en Zwanenberg's Fabrieken en de Unilever Vleesgroep Nederland te Oss. [Oss : Unilever Vleesgroep Nederland]. ISBN 9090022430 , 1988
Lauwerier, Roel C.G.M. and Laarman, Frits J. Slachtafval en haute cuisine : bot uit een beerput van het kasteel van Valkenisse (begin 15de eeuw). , 1996.
M
Muldrew, Craig The importance of the food trade in urban credit networks in early modern England: the example of King's Lynn. , 2012.
P
Perren, Richard Farmers an consumers under strain : allied meat supplies in the firtst World War. , 2005.
Perren, Richard The meat trade in Britain : 1840-1914. Studies in economic history . London [etc.] : Routledge and Kegan Paul. ISBN 0710088418 , 1978
S
Sambeek, Paul van and Bruyns, Ine Vlees op de korrel : pleidooi voor een duurzame produktie en consumptie van vlees en zuivel. Amsterdam : Vereniging Milieudefensie. , 1994
Schönwetter, Ton Handelsman in vee en vlees : de belevenissen van Louis de Wijze. Den Haag : SDU. ISBN 9012087457 , 1999
V
Vaart, Wim van der Slager : een oeroud, zich steeds vernieuwend ambacht. Arnhem : Elsevier Bedrijfsinformatie. ISBN 9054390565 , 1997
Verviers, Emile Vleeschduurte en vleeschpolitiek. Leiden : Futura. , 1913
W
Wennekes, W. 'Het varken is een wonder van onbegrensde mogelijkheden' : deel vijf in de serie 'Erflaters van de Nederlandse economie': Saal van Zwanenberg (1889-1974). , 1991.