Javascript must be enabled for the correct page display

Items where Subject is "Consumptie"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: subjects | Creators | Item Type
Jump to: Article | Book | Other
Number of items: 39.

Article

Bieleman, J. De produktie en consumptie van akkerbouwgewassen in Drenthe in het begin van de 19e eeuw. , 1986.

Bijman, Jos Economisch en wetenschappelijk belang versus publieke bezorgdheid : landbouwbiotechnologie ter discussie. , 1997.

Blonde, B. and Limberger, M. Van Bourgondische welvaart tot Antwerpse schaduw? : het bierverbruik te 's-Hertogenbosch in de vijftiende en de zestiende eeuw. , 1998.

Bonenkamp, J.P.M. and Jacobs, J.P.A.M. and Smits, J.P. Determinanten van de consumptieve vraag in Nederland, 1815-1913. , 2004.

Capie, Forrest and Perren, Richard The British market for meat, 1850-1914. , 1980.

Clark, Gregory and Huberman, Michael and Lindert, Peter H. A British food puzzle, 1770-1850. , 1995.

Deceulaer, Harald Consumptie en distributie vam kleding tussen stad en platteland : drie regionale patronen in de Zuidelijke Nederlanden (zestiende-achttiende eeuw). , 2002.

Gaasbeek, Ton van Consumentenzorgen : achterliggende factoren en telbare feiten. , 2000.

Komlos, John The New World's contribution to food consumption during the industrial revolution. , 1998.

Medick, Hans The so-called "Laichingen hunger chronicle". , 1995.

Muldrew, Craig The importance of the food trade in urban credit networks in early modern England: the example of King's Lynn. , 2012.

Orth, Ulrich R. and Firbasová, Zuzana The role of consumer ethnocentrism in food product evaluation. , 2003.

Pak, Gé and Weijden, Wouter van der and Wiskerke, Han Van akker naar supermarkt : ecologisering en de consument. , 1998.

Postel-Vinay, Gilles and Robin, Jean-Marc Eating, working, and saving in an unstable world : consumers in nineteeth-centruy France. , 1992.

Poulot, Dominique Une nouvelle histoire de la culture materielle? , 1997.

Schokkaert, E. and Wee, H. van der A quantative study of food consumption in the Low Countries during the 16th century. , 1988.

Scholliers, P. Regionale verschillen tussen consumptiepatronen tijdens het Interbellum. , 1982.

Scholliers, P. Verschuivingen in het arbeidsconsumptiepatroon, 1890-1930. , 1981.

Vandenbroeke, C. Voedingstoestande te Gent tijdens de eerste helft van de 19d eeuw. , 1981.

Vandenbroeke, Chr. Aardappelteelt en aardappelverbruik in de 17e en 18e eeuw. , 1969.

Vandenbroeke, Chr. De opmars van de aardappel. , 1970.

Verbeke, Wim Consumentenzorgen en methoden om deze te meten. , 2000.

Vorstenbosch, Jan Ethische problemen in de moderne biotechnologie : onzekerheid en onbehagen. , 1997.

Book

Voedsel voor de toekomst : naar een duurzame voedselproduktie en -consumptie wereldwijd. Utrecht : Voedsel voor de Toekomst. , 1992

Belasco, Warren and Horowitz, Roger Food chains : from farmyard to shopping cart. Hagley perspectives on business and culture . Philadelphia : University of Pennsylvania Press. ISBN 9780812241280 , 2009

Brewer, John and Porter, Roy Consumption and the world of goods. London [etc.] : Routledge. ISBN 0415037123 , 1993

Campbell, Bruce M.S. A medieval capital and its grain supply : agrarian production and distribution in the London region c. 1300. [Bristol : Institute of British Geographers, Historical geography research group]. ISBN 1870074122 , 1993

Hagen, Ann A handbook of Anglo-Saxon food : processing and consumption. Pinner : Anglo-Saxon Books. ISBN 0951620983 , 1992

Hannes, J. Consumptiepatronen en prijsindices : acta van het colloquium op 14 en 15 maart 1980 te Brussel gehouden. Brussel : V.U.B. , 1981

Jobse-van Putten, Jozien Van pekelvat tot diepvrieskist : interviews en beschouwingen over de huishoudelijke conservering op het Nederlandse platteland in de eerste helft van de twintigste eeuw. Publikaties van het P.J. Meertens-Instituut voor Dialectologie, Volkskunde en Naamkunde van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen . Amsterdam : P.J. Meertens-Instituut voor Dialectologie, Volkskunde en Naamkunde. ISBN 9070389185 , 1989

Numan, Alexander Kan het vleesch van dieren, bij welke het rattekruid, uitwendig of inwendig, als geneesmiddel is aangewend, veilig door den mensch als voedsel worden gebruikt? : overgedrukt uit de Geneeskundige Couranten no. 49 en 50, en met eenige waarnemingen vermeerderd omtrent de nadeelige uitwerkingen van het gebruik der melk en van het vleesch van dieren, met kwikmiddelen en andere vergiftige zelfstandigheden behandeld. Tiel : C. Campagne. , 1849

Numan, Alexander Kan het vleesch van zieke dieren, in elk geval, door den mensch, zonder nadeel voor zijne gezondheid, als voedsel worden genuttigd? Utrecht : J.H. Siddré. , 1852

Overton, Mark Production and consumption in English households, 1600-1750. Routledge explorations in economic history . London : Routledge. ISBN 9780415651073 , 2012

Overton, Mark Production and consumption in English households, 1600-1750. Routledge explorations in economic history . London : Routledge. ISBN 9780415651073 , 2012

Termorshuizen, J.G. Het consumentengedrag met betrekking tot melk. [S.l. : s.n.]. , 1982

Vandenbroeke, C. Agriculture et alimentation. Publicatie . Gent [etc.] : Belgisch Centrum voor Landelijke Geschiedenis = Centre belge d'histoire rurale. , 1975

Weatherill, Lorna Consumer behaviour and material culture in Britain, 1660-1760. London [etc.] : Routledge. ISBN 0415007232 , 1988

Other

Malassis, Louis Économie agro-alimentaire / Louis Malassis. Cujas, Paris.

Pauly, Michel Luxemburg im späten Mittelalter / Michel Pauly. Section Historique de l'Institut Grand-Ducal de Luxembourg, Luxembourg.

This list was generated on Sat Jan 18 08:56:52 2025 CET.