Javascript must be enabled for the correct page display

Items where Subject is "Brood- en meelindustrie"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: subjects | Creators | Item Type
Jump to: B | E | L | S | T | Z
Number of items: 8.

B

Belmont, Alain Millstone production and trade in Europe as an indicator of changing agricultural practice and human diet, 1300-1900. , 2009.

Blümel, Fritz and Boog, Waldemar 5000 Jahre Backofen. Ulm/Donau : Deutsches Brotmuseum. , 1977

E

Efdée, Ria Bakker hoe bakte je 't toen : een onderzoek naar baktechniek, bakkers en bakprodukten op het Friese platteland (1919-1939). Leeuwarden : Vereniging voor Industriele Archeologie van Friesland. ISBN 9071668010 , 1986

Efdée, Ria Molen naar de wind gezet : honderdvijftig jaar Koopmans Koninklijke Meelfabrieken BV, 1846-1996. Leeuwarden : Koopmans Koninklijke Meelfabrieken. ISBN 9090093923 , 1996

L

Lintsen, H.W. and Bakker, M.S.C. Meel. , 1994.

S

Salberg, Max Nederland's afhankelijkheid van het buitenlandsche broodmeel : [open brief aan den Hoogedelgestrengen heer Mr. C. Lucasse. Middelburg : Kröber. , 1901

T

Tornow, E. Vom Korn zum Brot : Fortschritte auf den Gebieten der Getreide-, Mehl- und Brotchemie sowie der Mahl- und Backtechnik. Dresden : UNSPECIFIED. , 1950

Z

Ziehr, Wilhelm and Bührer, Emil M. and Währen, Max Bauer, Müller, Bäcker : das Brot von der Steinzeit bis heute. Herrsching : Atlantis. ISBN 3761106610 , 1984

This list was generated on Thu Nov 21 12:30:02 2024 CET.