Javascript must be enabled for the correct page display

Items where Author is "Burg, Boke van der"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book
Number of items: 4.

Book

Burg, Boke van der and Faber, A. and Posthumus, Gerben and Radema, H. and Hartmans, S. and Hepkema, S. Zuivelbereiding. 's-Gravenhage : Koninklijke Nederlandse Zuivelbond. , 1949

Burg, Boke van der De melk als emulsie : het oproomingsproces. Jaarboek van de Landbouwhoogeschool te Wageningen . Wageningen : UNSPECIFIED. , 1926

Burg, Boke van der and Hepkema, S. De kaasbereiding in de fabriek. 's-Gravenhage : Algemeene Nederlandsche Zuivelbond. , 1924

Burg, Boke van der Een en ander over zuivelbereiding in Nederland. Wageningen : UNSPECIFIED. , 1914

This list was generated on Thu May 2 15:37:49 2024 CEST.