Javascript must be enabled for the correct page display

Zuivelbereiding

Burg, Boke van der and Faber, A. and Posthumus, Gerben and Radema, H. and Hartmans, S. and Hepkema, S.
Zuivelbereiding . - 's-Gravenhage : Koninklijke Nederlandse Zuivelbond , 1949 .

Item Type: Book
Additional Information: I. Algemeen gedeelte. De melk. Micro-organismen in de zuivelbereiding. - 4de dr. II. Het melkontvangen, ontromen en pasteuriseren en koelen / bew. door A. Faber en G. Posthumus. III. Boterbereiding / bew. door G. Posthumus en H. Radema. IV. De kaasbereiding in de fabriek / bew. door B. van der Burg en S. Hartmans. - 5de dr. V. Het onderzoek van melk en zuivelproducten in het laboratorium ener zuivelfabriek / met medew. van S. Hartmans. - 4de dr. - II-III. Herz. uitg. van 'De boterbereiding in de fabriek' van B. van der Burg en S. Hepkema. IV. Herz. uitg. van 'De kaasbereiding in de fabriek' van B. van der Burg en S. Hepkema
subjects: Zuivelbereiding, Boter, Kaas, Melk
Last Modified: 12 Nov 2020 09:35

Actions (login required)

View Item View Item