Burg, Boke van der and Faber, A. and Posthumus, Gerben and Radema, H. and Hartmans, S. and Hepkema, S.
Zuivelbereiding
. - 's-Gravenhage : Koninklijke Nederlandse Zuivelbond
, 1949
.
Item Type: |
Book
|
Additional Information: |
I. Algemeen gedeelte. De melk. Micro-organismen in de zuivelbereiding. - 4de dr. II. Het melkontvangen, ontromen en pasteuriseren en koelen / bew. door A. Faber en G. Posthumus. III. Boterbereiding / bew. door G. Posthumus en H. Radema. IV. De kaasbereiding in de fabriek / bew. door B. van der Burg en S. Hartmans. - 5de dr. V. Het onderzoek van melk en zuivelproducten in het laboratorium ener zuivelfabriek / met medew. van S. Hartmans. - 4de dr. - II-III. Herz. uitg. van 'De boterbereiding in de fabriek' van B. van der Burg en S. Hepkema. IV. Herz. uitg. van 'De kaasbereiding in de fabriek' van B. van der Burg en S. Hepkema |
subjects: |
Zuivelbereiding, Boter, Kaas, Melk |
Last Modified: |
12 Nov 2020 09:35 |
Actions (login required)
|
View Item |